неділю, березня 22

Янукович-молодший хотів відректися від батькового прізвища


В ЗМІ з’явилася інформація про те, що Віктор Янукович-молодший рік тому мав намір змінити прізвище. 

Так, син біглого політика Віктора Януковича збирався стати Давидовим. Про це розповів близький друг сім’ї Януковичів. Новину передає «Преса України».
 Як стверджує джерело, Янукович-молодший навіть зібрав необхідний пакет документів для зміни прізвища, проте чи здійснив він задумане – невідомо. Нагадаємо, раніше «Преса України» писала, що в ЗМІ швидко розповсюдилась інформація про загибель сина Віктора Януковича.
 За даними журналістів, він нібито потонув під час риболовлі в озері Байкал. «Сталося це в п'ятницю, 20 березня близько сьомої години вечора, причому протягом вчорашнього дня з місця трагедії надходила суперечлива інформація, за однією з версій Віктор Янукович провалився під лід, під час риболовлі зі своїм приятелем, ім'я якого не уточнюється», - пише видання «Антикор».
 Згідно з повідомленням прес-служби МНС по Іркутській області, в суботу, на озері Байкал дійсно під лід провалився автомобіль Volkswagen і одна людина - водій - загинула. Однак, як заявив керівник служби Андрій Шутов «син президента не міг бути водієм». «Загиблим виявився Віктор Давидов. Інші п'ять чоловік змогли вибратися з автомобіля», - повідомив Шутов. Як виявилося «Давидова - прізвище бабусі по мамі Януковича-молодшого», і через збіг прізвищ і сталася плутанина.
 Також ми писали, що українське Міністерство закордонних справ відправило запит в правоохоронні органи РФ з проханням підтвердити або спростувати інформацію про загибель Віктора Януковича-молодшого.



Джерело: http://uapress.info/uk/