неділю, березня 22

Янукович старший збожеволіє через смерть сина — Філатов


Якщо підтвердиться той факт, що син колишнього президента України Віктор Янукович молодший загинув, то, скоріш за все, це стане причиною смерті Януковича старшого. 
Так вважає український нардеп Борис Філатов.
 За словами парламентарія, реальна проблема колишнього президента України полягає в тому, що він дуже побожний. «Пузаті бородаті негідники нашептали йому коли-те, що «вся влада від Бога», забувши при цьому повідомити, що Син Божий був першим великим революціонером і борцем за права людей», – йдеться в повідомленні пана Філатова на його сторінці у соціальній мережі.
 Також політик переконаний, що біглий екс-президент дуже тяжко переживав події в Україні і через це постійно молився і почав пиячити. Якщо інформація про смерть сина правда, то незабаром це призведе до того, що Віктор Янукович втратить розум, адже сприйме загибель спадкоємця як покарання Небес.
 «Важка робота ФСБшників. Тепер їм доведеться ходити з Януковичем в туалет не тільки по-великому, але і по-маленькому. Щоб не повісився», – додав на завершення нардеп Філатов. Нагадаємо, що в ЗМІ швидко розповсюдилась інформація про загибель сина Віктора Януковича. За даними журналістів, він нібито потонув під час риболовлі в озері Байкал.
 «Сталося це в п’ятницю, 20 березня близько сьомої години вечора, причому протягом вчорашнього дня з місця трагедії надходила суперечлива інформація, за однією з версій Віктор Янукович провалився під лід, під час риболовлі зі своїм приятелем, ім’я якого не уточнюється», – пише видання «Антикор».



Джерело: http://7days-ua.com/