неділю, грудня 13

Плотницький пошкодував грошей на пам'ятник Дрьомову

Ватажок луганських бойовиків Ігор Плотницький, проти політики якого активно виступав ліквідований напередодні казацький командир Павло Дрьомов, розповів про своє бачення пам'ятника «убієнному герою новоросії». 



Про це Плотницький заявив під час зустрічі з «громадянами республіки», новину передає «Преса України».



Керуючись принципом «про мертвих або хороше, або нічого», Плотницький розповів, якою «чудовою» людиною був Дрьомов і як сильно він любив свою «батьківщину».

«З першого дня Російської Весни і до останнього свого подиху він всі сили і таланти віддавав без залишку на благо людей.... «»... Його любов до Батьківщини була діяльною, гарячою, безкомпромісною», — заявив Плотницький.

Однак всупереч бажанням однодумців Дрьомова поставити тому пам'ятник, Плотницький пошкодував грошей на надгробок колишньому опоненту. Він вирішив не увічнювати бойовика в камені, а запропонував обійтися ефемерною пам'яттю у вигляді подальшої «успішної» побудови терористичного утворення «ЛНР».

«Славні справи Дрьомова будуть прикладом для сучасників і нащадків. А найкращим пам'ятником йому стане сильна і процвітаюча «Луганська Народна Республіка»», - заявив Плотницький.

Зазначимо, що Дрьомов належав до затятих супротивників політики Плотницького, він не тільки категорично відмовився підкорятися його наказам і увійти до складу так званих «силових відомств республіки», але і активно озвучував свій намір змістити «крадія Плотницького» з керівництва. Не далі як місяць тому для упокорення незговірливого казака з Росії прибула ціла комісія - долю Дрьомова вирішували російські куратори спільно з підрозділами спеціального призначення ФСБ.



Раніше ми повідомляли: У терористичних «республіках» відбувається постійна «ротація» місцевих «авторитетів». Так стало відомо про відсторонення від «керівництва» казацького ватажка Павла Дрьомова, також дуже скоро місце Ігоря Плотницького може зайняти так званий «міністр МДБ» Леонід Пасічник.



Джерело: http://uapress.info/uk/