понеділок, серпня 29

БОЙОВИК З “ДНР” РОЗПОВІВ, ЩО Ж НАСПРАВДІ ЗАВОЗИТЬ РОСІЯ В “ГУМАНІТАРНИХ КОНВОЯХ” (ВІДЕО)

Бойовик «ДНР» розповів, що насправді завозять так звані російські «гумкомвої», повідомяютьПатріоти України з посиланням на інформацію прес-служби СБУ. Сообщает http://patrioty.org.ua/



У 2014 році чоловік приєднався до одного з «козацьких» незаконних збройних формувань. Майже дев’ять місяців він охороняв підконтрольні угруповання об’єкти і зброю, яка була завезена в так званих російських «гумконвоях».

Після того, як чоловік відмовився брати участь в актах мародерства на тимчасово окупованих територіях, він зазнав знущань і приниження з боку спільників з бандформування. Чоловік розчарувався в ідеях псевдореспубліки «ДНР» і зрозумів, що вони «ніякі не захисники – ополченці, а просто банда розбійників».

Маючи стійке прагнення повернутися додому, він вирішив добровільно звернутися в Службу безпеки України із заявою та приєднатися до Програми «На тебе чекають вдома».

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України. Після ретельної перевірки буде вирішуватися питання про звільнення чоловіка від відповідальності.