четвер, вересня 8

Знаменитий астролог дав прогноз для України на кінець 2016 року

Астролог Влад Росс заявив, що знає час закінчення війни в Україні, а також передбачив політичні події на осінь поточного року.
Відомий український астролог Влад Росс не виключає, що восени Україна опиниться на порозі сприятливих змін. Сообщает https://specnews24.blogspot.com

Так, за словами астролога, час що почався може називатися не інакше як "часом безумства одинаків". Іншими словами, протести, що відбуваються в Україні, обумовлені впливом планет. При цьому він підкреслює, що Україні не загрожує небезпека переростання невеликих бунтів у щось більше, однак повністю виключати таку ситуацію, за словами Росса, навряд чи варто, тим більше, що згідно з його більш ранніми прогнозами, Україна переживає складні і небезпечні часи , які закінчаться не раніше середини вересня.

"Іноді це буває", - визнав астролог. І нагадав про те, що "Перша світова війна почалася з вбивства однієї людини – ерцгерцога Австрії. Тому такий варіант не виключений".

Тим не менш, він вважає, що в Україні такі події не відбудуться, більш того, за його прогнозами, навіть ситуація в Донбасі незабаром буде врегульована.

"Мир буде необхідний і товаришеві Путіну – якщо буде тривати війна на сході, у нього ніхто не буде купувати газ. Крім того, у розв'язці зацікавлені і люди "з його кліки", - сказав знаменитий астролог, і поскаржився, що президент Росії належить до того типу людей, які хочуть закінчувати будь-який конфлікт на власних умовах.

Що стосується безпосередньо Донбасу, то якщо вірити астрологу, "остаточна і безповоротна точка у війні на Донбасі може бути поставлена в жовтні поточного року". А час загострення, яке було в серпні, зійшло нанівець.

На це впливали сонячні затемнення, які управляють людьми: "ірраціональність стає вище, ніж розум", що призводить до створення напружених ситуацій, нагнітанню обстановки, почастішання терактів і зростання напруги на фронті", - підкреслив Росс.

За прогнозами астролога, "вересень буде вже більш спокійним, а жовтень буде абсолютно мирним".

"Планети цієї осені будуть сприяти настанню мирної розв'язки, оскільки з жовтня Юпітер увійде до Ваги, а Ваги – це знак договорів, важливих угод.
У жовтні буде поставлена остаточна і безповоротна точка. Може бути, не відразу, але буде мати місце замороження конфлікту, наступ миру – на противагу такому напруженому серпню", - пообіцяв він.