четвер, грудня 17

У МЗС Росії прокоментували відео сварки Авакова з Саакашвілі

Прес-секретар Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова вважає «зовсім несмішним» відео конфлікту очільника Одеської Ода Михайла Саакашвілі та міністра МВС Арсена Авакова на засіданні Національної ради реформ.

В даній ситуації їй стало «прикро» за російську мову, так як в Україні заборонено навчатись на ній в учбових закладах, «а посилати один одного міністрам і губернаторам можна».


Про це Захарова написала в соціальній мережі. Новину передає «Преса України».



Прес-секретар російського МЗС переконана, що даний конфлікт між представниками влади України свідчить про «популяризацію» українського суспільства. Вона зазначила, що далі його очікує ще більша «радикалізація».

«Незрозуміло, як багатонаціональна Україна житиме далі, якщо навіть ідейному фанату нинішньої київської влади вона ж і кричить: «Котись з моєї країни!». А бідний Мишико, «присягнув» на вірність режиму на американській конституції, намагаючись виправдатися, відповідає: «Я – українець». Що говорити про російських Донбасу - яка доля чекає їх, людей, які явно не відрізняються вірнопідданством, у складі єдиної України з такими правителями?»,- висловилась Захарова в соціальній мережі.



Нагадаємо, міністр МВС Арсен Аваков опублікував повне відео із Засідання Національної ради реформ, на якому стався скандал між ним та головою Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі.



Джерело: http://uapress.info/uk/