суботу, березня 26

Після бою під Мар’їнкою бойовики вивезли кілька вантажівок 200-х і 300-х (ВІДЕО)

У ніч на 25 березня в районі населеного пункту Мар’їнка відбувся один із найбільш запеклих боїв за останній час. Під покровом ночі бойовики сильно наблизилися до позицій ЗСУ, нарвавшись на «відповідь» від українських бійців. 

В результаті змушені були відступити з численними втратами.


Новину повідомляють українські ЗМІ, передає «Преса України».

Журналісти одного з українських телеканалів побували на передових позиціях ЗСУ в районі населеного пункту Мар’їнка, де точаться постійні бої. У ніч на 25 березня тут відбулось запекле протистояння із застосуванням важкого озброєння з боку російсько-терористичних сил.

Бойовики почали підступатися до позицій сил АТО під покровом ночі, причому одразу з кількох боків. Підійшли настільки близько, що й без приладу нічного бачення українські бійці фіксували їхні силуети.

«Вони думали, що, можливо, в нас тут ослаблення. Ми їм показали своє «ослаблення». Пару грузовиків поранених вони вивезли своїх , включаючи 200-х», - розповів боєць 14-ої ОМБ ЗСУ з позивним «Коба».

Українські військові застосували проти цієї атаки 72-мм озброєння БМП, яку прозвали «Змія». У бою поранення отримали й українські військові, але незначні – дві контузії.