четвер, липня 28

Учених УЖАСНУЛИ пророчества Нострадамуса! Чего ожидать в Украине и мире?



Нострадамус   – одна із найзагадковіших особистостей  за всю історію  людства.  До його  пророцтв  ставляться  особливо уважно,  адже  багато всього  збулося, та й  хочеться   знати, чого чекати  далі, особливо, коли в  Україні йде  війна.




Сообщает: http://www.unn24.com.ua/


Катрен  Нострадамуса на 2017  рік  звучить так:  

Через дві голови і  три розділені  руки

Велике  місто  буде  виснажене водами.

Великі між собою збиті  з   пантелику  вигнанням,

Візантія сильно переслідувана перською головою.

Тлумачення катрена

У першому рядку   йдеться   про  нещастя,  яке трапиться внаслідок народження «виродка».  Другий рядок оповідає про потоп і катаклізми. Згідно зі  словами Нострадамуса, потоп станеться  внаслідок появи на небосхилі нового космічного об’єкта.

Третій і четвертий рядки говорять про такого собі правителя, який буде вигнаний зі своєї держави, а потім почнеться війна між Туреччиною та Іраном. В результаті цієї війни християнські держави будуть переслідуватися цими країнами.

Нострадамус говорив, що причиною війни послужить бажання  турків пройти через Іран в Європу. Цьому кроку перешкоджатимуть іранці. Через деякий час турки і іранці укладуть мирну угоду, але навіть вона супроводжуватиметься вбивствами і ненавистю.

Це пророцтво Нострадамуса  на 2017  рік  також говорить, що іслам і християнство почнуть протистояння, яке мало не вибухне в світову війну, але вчасно буде зупинено за допомогою Китаю.

У 2017 році відбудеться енергетична революція. Люди навчаться добувати дешеву сонячну енергію. Її транспортування стане бездротовим.  Згідно з передбаченнями Нострадамуса для Росії, в 2016-2017 роках може   початися війна між двома наддержавами: Росією і США через комп’ютерні атаки.  Може  бути  використана ядерна  зброя – уже  у травні 2017 року.

Для України передбачення Нострадамуса на 2017 рік говорять, що частина Молдови захоче відколотися і прилучитися до України. Близький Схід і Україна запропонують низку мирних ініціатив. Україна почне переговори про приєднання частини територій Молдови.

Люди почнуть заселяти підводне середовище морів і океанів. Розвиватися будуть і звичайні міста.  Вчені  досягнуть   значних результатів в області генетичного клонування. Органи, вирощені штучним шляхом використовуватимуть для пересадки.