неділю, червня 21

Це щось cтрaшнe! Пpямo y цi xвuлuнu нeймoвipнa cmuxiя pyйнyє Мockвy. Тe щo тaм mвopuтьcя нe nepeдaтu cлoвaмu (вiдeо)



Столиця Росії виявилася в полоні опадів: городяни ховалися від сильної зливи і граду, подекуди було перекрито рух.
У суботу, 20 червня, на столицю Російської Федерації, Москву обрушилася природна стихія у вигляді сильного дощу та граду. 
Фото і відео негоди публікують користувачі соціальної мережі “Твіттер”, інформує Діалог.UA .

Російський журналіст Євген Фельдман виклав у своєму блозі відеокадри затоплення майданчика біля станції “Ленінський проспект” Московського метрополітену.
офигеть, просто на глазах затопило площадку у метро — там два года назад 18 месяцев делали ремонт, но Собянин забыл сделать ливневку, похоже

Про це говорять 361 осіб

Він зазначив, що ще два роки тому, протягом 18 місяців, там велися ремонтні роботи, але результат їх виявився плачевним: мер Москви Сергій Собянін, за словами блогера, не зробив зливову яму.
Це і призвело до затоплення майданчика, а також підземних переходів і вулиць російської столиці.

Затопленими також виявилися Варшавське шосе і автомобільна дорога в районі Ізмайлово: крім того, повідомляється про постраждалих від удару блискавки в Коломенському.

На “Твіттер” – сторінці Фельдмана також з’явилося фото, як люди ховаються від негоди, а один молодий чоловік знявши взуття, йде прямо по воді. При цьому, поряд стоїть кіоск з агітаційною рекламою до Дня Росії 12 червня “Ми – Росія, ми – разом!”