ЦІКАВІ ФАКТИ

суботу, березня 28

Українські розвідники схопили 16-річного бойовика "ЛНР", який пішов воювати через гроші і дівчат


Про те, що неповнолітня дитина пішла воювати, мати дізналася від українських військових. 

Терористи Луганщини беруть до себе в батальйони неповнолітніх. Хлопчикам обіцяють прихильність дівчат та оплату праці в доларах.
 Днями українські розвідники затримали дев'ятикласника, який пішов до луганського батальону "Заря" за гроші воювати проти України, але попався українській розвідці. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.
 У батальоні "Заря" йому дали позивний "Шустрий" – 16-річний Андрій у так зване "ополчення" пішов добровольцем – у Луганську його взяли воювати без зайвих питань. "Був у друга, виїхати не можна було, пішов в "ополчення". Кажу: "Візьмете мене?", "Візьмемо". Кажуть, буду отримувати 360 доларів. Мене визначили на перший поверх, розвідка", - розповідає хлопець. 
 "Чеченців бачив, у них окремий поверх, але найбільше росіян", - додає неповнолітній бойовик. Грошей Андрій так і не побачив. Засмутили хлопця і луганські ціни - 14 гривень за буханець хліба, і харчування в батальоні. Після затримання хоч поїв нормально. "Спасибі українській армії, не чіпали мене, нагодували, постіль виділили, де спати, чай, чай зі згущеним молоком, смачно взагалі", - каже хлопець. Розвідник 92-ї бригади з позивним "Коха" розказує, що взяли цього "Шустрого", бо роздивлявся позиції та підозріло себе поводив в селищі Трьохізбенка.
 "Дивимося — підозріло повертається, то відвертається, зупинили перевірити документи. Перевірили у нього телефон, а там виявилися фото снайперів, військових, листування, смски, контакти, позивні, все у нього в телефоні було забито", - каже український розвідник. Про те, що неповнолітня дитина пішла воювати, мати дізналася від української розвідки. Батькам хлопця збираються повернути вже днями. Андрій зізнається, що пішов до терористів не лише через гроші – хотів дівчачої прихильності. "Їм подобається форма військова, там кожна дівчина їде з глузду від форми", - каже він.
 Раніше дев'ятикласник привертав увагу дівчат, читаючи реп. Більше горе-"ополченець" воювати не збирається. Вирішив долю не випробовувати і йти в ПТУ вчитися на зварювальника. Нагадаємо, 15-річний злочинець з Кіровоградщини втік з інтернату, щоб воювати за "ДНР". 



Джерело: https://tsn.ua/