суботу, березня 21

Захарченко та Плотницький не доживуть до кінця 2015 року - Суворов


Відомий історик II світової війни Віктор Суворов прогнозував, що ватажки терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» Олександр Захарченко та Ігор Плотницький відповідно, не доживуть до кінця 2015 року.

Новину повідомляє «Преса України» з посиланням на Діалог. «У них немає майбутнього, вони не доживуть до нового року.
 Я дивлюся російське телебачення, ось вчора було, вже показують картку і написано «Донецька область». Дивлюся телевізор, стійте, зупиніться, Донецька область. По московському телебаченню вчора показували Донецьку та Луганську область, ніяких «ЛНР-ДНР», - пише історик. 
 Також він наголошує, що Плотницький і Захарченко кончені і нікому не потрібні, адже офіційно оголошено, що цих людей пускати в Росію не можна, тому що вони несуть з собою агресію. «Це ж з’їхавші з котушок, скуштувавши крові, вбивці, це люди, які вже знають, що можна з автоматом в руках взяти гроші, горілку, бабу, взяти наркоту, машину, нікого не питаючи. Людина, провівши рік в такій обстановці, отруєний назавжди, він вже не може стати нормальним», - додає Суворов. Нагадаємо, відомий історик II світової війни Віктор Суворов підтвердив свій прогноз на крайній строк часу перебування президента Російської Федерації Володимира Путіна у владі - до 23 липня 2015 року.
 «23 липня 2014 року мені було задано питання про те, скільки часу протримається Путін. Я відповів: не більше року, телефонуйте 23 липня 2015-го, обговоримо, чи правий чи я помилився. Один рік - крайній термін. Виходжу з того, що своєю дурістю Путін зіпсував життя всього населення Росії, перш за все тим, у кого багатомільярдні статки. Народ ще не зрозумів, в яку яму потрапила Росія, а олігархи вже зрозуміли. Вони вже втратили багато, в будь-який момент можуть втратити все, включаючи свободу, а то й життя.
 Путін став незручний олігархам. Їх інтерес - зіскочити з путінського трамвайчика, прибрати його і відхреститися від його злочинів. Саме так вища радянська номенклатура в свій час прибрала Сталіна, а потім на мертвого звалила не тільки сталінські, але і свої власні злочини», - вважає Віктор Суворов.


 Джерело: http://uapress.info/uk/