вівторок, березня 24

Знайшли бортовий самописець літака А-320, що розбився у Франції


На місці катастрофи пасажирського літака А-320 знайдена одна із «чорних скриньок» лайнера.
Це, пише ТАСС, підтвердив іністр внутрішніх справ Франції Бернар Казнєв. «Виявлено один «чорний ящик», він буде сьогодні ж увечері передано слідчим органам, в бюро по аналізу і розслідування подій на транспорті.
 Дослідження записів почнеться в найближчі години», — сказав глава МВС Франції. «Ми сподіваємося, що ці дані посприяють швидкому просуванню слідства», — сказав міністр.
 «Завтра на місце падіння літака прибудуть юридичні експерти поліції і фахівці з розпізнання тіл. Зараз вживаються заходи щодо збереження в первісному вигляді місця катастрофи», — повідомив очільник французького міністерства Казнєв. Літак німецької лоукостера Germanwings, що слідував за маршрутом Барселона-Дюссельдорф, розбився сьогодні в районі вкрай важкодоступного гірського масиву Труа-Эвевше в Альпах Верхнього Провансу поблизу містечка Дінь-ле-Бен. 
 На його борту були 144 пасажири і 6 членів екіпажу. За попередніми даними, на облавку перебував 1 громадянин Бельгії, 45 - Іспанії, а також громадяни Німеччини і Туреччини. Знайти жививими хоч когось із цих людей рятувальникам не вдалось.



Джерело: http://7days-ua.com/news/