суботу, березня 28

Путін планує бліцкриг — захопити Київ до 9 травня?


Повномасштабне російське вторгнення може початись зовсім скоро. 
 Екс-секретар РНБО, віце-спікер Верховної ради Андрій Парубій заявив, що найближчим часом Росія почне повномасштабні бойові дії на Донбасі.
 За його словами, ймовірність початку повномасштабної війни доводить наявність величезної кількості російських сил на кордоні України з Росією.
 «Військова операція повинна пройти блискуче, як цього хоче Путін. Він має намір продемонструвати всю міць російської армії до 9 травня », – переконаний Парубій. Спираючись на дані факти, екс-секретар РНБО в черговий раз закликав США надати Україні летальну зброю, яке буде використано в цілях захисту країни.
 «Представники США запевняють, що летальну зброю буде надано в разі нападу Росії на Маріуполь. Потім вони будуть чекати, коли терористи почнуть захоплювати Харків, Київ. Ця зброя потрібно нам вже сьогодні. Україна гостро потребує технічних засобів, за допомогою яких можна буде зупинити повномасштабний наступ », – підкреслив Парубій.
 За його словами, в США багато згодні з цією позицією, проте на прийняття остаточного рішення впливають деякі країни ЄС, зокрема Німеччина. Парубій зазначив, що Україна досі не отримала зброю через візит Ангели Меркель в США, в ході якого канцлер переконувала президента Обаму в безперспективності даного кроку.



Джерело: http://7days-ua.com/