ЦІКАВІ ФАКТИ

пʼятницю, березня 27

Шукаючи передсмертну записку пілота Airbus A320 поліція зробила важливе відкриття


Німецька поліція під час кількагодинного обшуку в будинку пілота літака Airbus A320 Андреаса Любіца в Монтабаурі зробила якесь «важливе відкриття».
Про це повідомило видання ВВС. Новину передає «Преса України». 

Правоохоронці поки що відмовилися повідомити, що саме вони виявили в будинку загиблого пілота чи якось коментувати знахідку. Відомо лише, що вилучено чимало речей, серед який і особистий комп’ютер Любіца.
 За словами правоохоронців, вони також намагалися знайти передсмертну записку пілота Airbus A320, проте такої не виявилося в будинку. Нагадаємо, що 24 березня на півдні Франції зазнав катастрофи пасажирський літак Airbus A320 з понад сотнею пасажирів на борту. Літак компанії Germanwings здійснював рейс з Дюссельдорфа в Барселону.
 Інцидент стався в департаменті Альпи Верхнього Провансу. Також ми повідомляли, що один із пілотів літака Airbus A320, який упав у Франції у вівторок, 24 березня, покинувши кабіну, так і не зміг повернутися на своє місце тому, що другий пілот з невідомих причин не відчинив йому двері. На початку польоту авіалайнера Airbus A320 із Барселони в Дюссельдорф пілоти спокійно розмовляли.
 Через деякий час один із пілотів покину кабіну, коли повернувся, то його напарник не відчиняв йому двері. За інформацією від джерела, на записі бортового самописця чутно, що хтось легко стукав у двері кабіни, які, очевидно, були зачиненими. Не дочекавшись реакції, пілот почав стукати сильніше, але двері йому так і не відчинили.



Джерело: http://uapress.info/uk/