вівторок, березня 24

В Одесі сталася масова бійка за участю «ПС» (ФОТО)


В Одесі в міському парку «Юність» сталася масова бійка із застосуванням зброї за участю активістів «Самооборони» та «Правого сектора».

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, новину передає «Преса України». Повідомляється, що активісти напали на будівельний майданчик на території парку і розгромили його.

В результаті сутички є постраждалі. Зазначається, що земельна ділянка, де наразі ведеться забудова, раніше відносилися до парку, але пізніше була приватизована групою осіб.
 Після приватизації тут спробували розпочати будівництво житлового будинку: ділянку огородили парканом і почали рити котлован. Обурені місцеві жителі попросили допомоги у «Самооборони», водночас забудовник викликав співробітників охоронної фірми «Центр». Між сторонами відбулася бійка, перемогу в якій здобули активісти. Повідомляється, що сутичка була дуже жорсткою, зокрема, були чутні постріли, очевидно з травматичної зброї. Міліція встановлює обставини масової бійки зі стріляниною.
 «Сьогодні в міліцію надійшло повідомлення про бійку між групами осіб в міському парку "Юність", де розташований будівельний об'єкт. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці встановлюють обставини події і сторони конфлікту», - повідомили у МВС.
 Раніше повідомлялось, що усі охоронні структури, які з 6 травня 2014 року в Одесі забезпечували правопорядок, з понеділка відсторонені від цих процесів і залишили місто. Нагадаємо, у ніч на вівторок, 24 березня, у Ворошиловському районі Донецька бойовики влаштували бойові дії. Перестрілки відбулися на березі річки Кальміус.



Джерело: http://uapress.info/uk/