пʼятницю, березня 27

Сили АТО втратили контроль над позиціями в районі Станиці Луганської


Бойовики «ЛНР» формують ударну групу в районі населеного пункту Станиця Луганська. 
Сили АТО втратили контроль над мостом який веде до міста і дозволили побудувати укріплений блокпост.
 Про це сказав лідер громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов, новину передає «Преса України». «Зараз поблизу Станиці Луганської формується дуже потужне угрупування бойовиків з наступом на ЗСУ.
 Можна відзначити, що, незважаючи на всі заяви спікерів АТО, ми втратили контроль над мостом, після того як дозволили бойовикам фактично захопити плацдарм і побудувати укріплений блокпост на нашій стороні», - заявив Снєгирьов. Він сказав, що українські бійці не контролюють річку Сіверський Донець. «Наші блокпости зараз знаходяться в безпосередній близькості від Станиці Луганської. 
 Фактично на сьогодні ми не контролюємо річку Сіверський Донець, яка була природною перешкодою між збройними загонами бойовиків і ЗСУ. На даний момент створені всі умови, штучно, для захоплення бойовиками плацдарму поблизу Станиці Луганської», - сказав він. Нагадаємо, що російсько-терористичні війська та бойовики самопроголошених республік активно маневрують уздовж лінії зіткнення на окупованих територіях Донбасу.



Джерело: http://uapress.info/uk/