ЦІКАВІ ФАКТИ

суботу, березня 28

Голкіпер РФ поскаржився, як з ним розправились в Чорногорії


Воротаря збірної Росії “вибили” з гри на першій же ж хвилині матчу.

У голкіпера збірної Росії діагностували струс мозку і опік після попадання в голову файєром. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на росЗМІ.
 Інцидент трапився на першій хвилині гри у матчі Чорногорія – Росія відбіркового циклу чемпіонату Європи 2016 року. Голкіпер збірної Росії Ігор Акінфєєв, який отримав травму в результаті кинутого у нього фаєра знаходиться під крапельницею, у нього опік шиї. Лікарі також діагностували у гравця струс мозку.
 Акінфєєв залишив поле на носилках. Після цього диктор по стадіону оголосив, що матч зупинений, пауза тривала близько 40 хвилин, потім зустріч була відновлена. У другому таймі гра все ж була зупинена через бійку футболістів на полі і заворушення на трибунах. Фаната, який кинув фаєр в Акінфєєва, вирахували за допомогою камери стеження, повідомив співробітник стадіону в Подгориці
. “Відчуваю себе зараз нормально. Виявилося, на жаль, що у футболі буває й таке. Сподіваюся, ніколи нічого подібного ні в Чорногорії, ні в будь-якій іншій країні світу не повториться”, – цитує воротаря офіційний сайт РФС.



Джерело: http://patrioty.org.ua/