ЦІКАВІ ФАКТИ

четвер, березня 26

Розстріляйте нас, все одно з голоду помремо – жителі ЛНР до Плотницького


У жителів самопроголошеної терористичної організації ЛНР уже, мабуть, лопнуло терпіння.

Постійна нехватка продуктів, скажені ціни, відсутність робочих місць та мінімальних коштів на прожиття заставили їх у розпачі звернутися до «глави» республіки Ігоря Плотницького із проханням розстріляти їх, в іншому випадку вони просто «помруть з голоду».
 Про це жителі окупованих територій повідомляють у соціальних мережах. Новину передає «Преса України». Схоже, голодні бунти почали неабияк підривати настрої жителів так званої ЛНР. Зокрема, зголоднілі та збіднілі люди звернулися до лідера терористичної організації з проханням пояснити, за які кошти і як тепер їм вижити.
 «Добрий день, Плотницький. Розкажіть нам, жителям ЛНР, як жити, що їсти, як заробляти? Пенсій немає, підприємства зупинено, про гуманітарну допомоги ми тільки чуємо, але ніхто її не дав. Ми змушені торгувати в Алчевську на невстановлених міською владою місцях. Торгувати там, де є попит на овочі і фрукти, де люди ходять і ми можемо просто заробити на життя, так як у нас на забезпеченні діти, батьки. МИ ПРОСТО ВИЖИВАЄМО.
 Свої робочі місця ми прибираємо, замість двірників. Податки за 600 грн в місяць ми оплачуємо, реєстрацію пройшли. ЩО НАМ ЩЕ ЗРОБИТИ. ЩОБ ВИЖИТИ. Або просто розстріляйте всіх нас, все одно з голоду помремо без роботи», - заявляють місцеві. Нагадаємо, секретар так званої «Ради безпеки ДНР», засновник бригади «Восток» Олександр Ходаковський заявив про можливе повернення самопроголошеної республіки «Новоросія» до складу України.
 Раніше повідомлялось, що спорожнілі магазини Донецька почали заповнюватися товарами із Росії. І, здавалось би, життя налагодилось, якби не єдина проблема: нові російські ціни тепер не по кишені жителям Донбасу при колишніх українських доходах.



 Джерело: http://uapress.info/uk/