понеділок, березня 23

Перші подробиці похорону Януковича-молодшого в Севастополі


У Севастополі сьогодні відбулися похорони колишнього народного депутата України, сина колишнього президента України Януковича - Віктора.
І ось стали відомі перші подробиці цього. Про таку новину повідомляє «Преса України».
 Найцікавішим у цих похоронах стало те, що вони пройшли на так званому «братському кладовищі», на якому були поховані загиблі в «Кримській війні» ще в середині 19 століття. «Відспівування» Віктора Януковича-молодшого проходило пірамідальному храмі Святого Миколая безпосередньо на цьому кладовищі.
 Очевидці повідомляють, що до 17.30 (16.30 за київським часом) на це кладовище взагалі нікого не пропускали - його територія була повністю оточена людьми в штатському і камуфляжі. «Я з 12 годин не могла потрапити на могилу сина. Мене зупиняли на вході, охоронці на запитання не відповідали, посилалися на якісь оперативні заходи», - розповіла одна мешканка Севастополя. Вже потім стало відомо, що у церковному секторі кладовища сьогодні з'явилося свіже поховання з дерев'яним хрестом без вказівки імені покійного.
 Біля кладовища припарковані автомобілі, в основному з донецькими та київськими номерами. Також, за словами очевидців, на територію завозили продукти, імовірно, для проведення поминальних заходів. Нагадаємо читачам, що після трагічної загибелі молодшого сина екс-президента України Віктора Януковича у останнього не витримало серце і російські лікарі ввели його в так звану «штучну кому».
 Також побічно цю інформацію підтверджують і численні свідки від'їзду від будинку Януковича численного ескорту в складі багатьох машин швидкої допомоги. Багато московських блогерів, які мають власні джерела інформації в російській владі, вже поспішили повідомити, що «Віктор Янукович-старший - ВСЕ!» Газета ж «Московський комсомолець», посилаючись виключно на свої джерела, повідомляє, що сам Янукович у важкому стані госпіталізований в одну з медичних установ Москви.
 За словами журналістів цієї газети, біля реанімаційної палати виставлена посилена безпрецедентна охорона.



 Джерело: http://uapress.info/uk/