неділю, березня 22

Нардеп з коаліції «вписався» за вбивць СБУшника – Аваков


Арсен Аваков повідомив, що за затриманих напередодні злочинців, винних у вбивстві офіцера СБУ «вписався» один з народних депутатів коаліції.

Прізвища тим часово не надає. Новину повідомляє «Преса України» «Цікавий факт, що на захист затриманих негайно "вписався" один із нардепів коаліції.
 Навмисно поки не називаю прізвище, тим більше, що значення цього ні я, ні голова СБУ, ні Генпрокурор не надаємо», - пише Аваков у соцмережі. 
 Також він повідомляє, що в разі потреби буде негайне подання у Верховну Раду на зняття депутатської недоторканності і арешт. «У цьому тяжкому злочині, у складі системно організованої бандитської групи, яка вбиває українських офіцерів, заради наживи - ніякої різниці між бандитом з зброєю і бандитом з депутатським значком немає! Навіть у випадку, коли він депутат парламенту від фракції, яка входить до складу правлячої коаліції», - пише міністр.
 Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про розкриття резонансного вбивства офіцера СБУ, яке сталося вчора, 21 березня, у Волновасі. На жаль, вже не раз доводиться повторювати - під прикриттям патріотичних рухів, використовуючи ситуацію, бандити і пройдисвіти намагаються налагодити свій брудний бізнес на людському горі.


Джерело: http://uapress.info/uk/