неділю, березня 22

Відомі подробиці нещасного випадку Віктора Януковича-молодшого

Опубліковано подробиці нещасного випадку Віктора Януковича-молодшого. 

За даними ЗМІ екс-нардеп рибалив на озері Байкал, де мікроавтобус, в якому крім Януковича було ще п’ять людей, провалився під лід. Новину повідомляє «Преса України».
  Водночас нещасний випадок підтвердили в МНС Іркутської області, де було сказано, що на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з водієм і п'ятьма пасажирами.
 Попри заборонні інформаційні знаки, громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в цьому місці становить понад 20 метрів. За даними прес-служби МНС, в Байкальську пошуково-рятувальний загін МНС Росії було передано повідомлення про подію. До місця вирушила група рятувальників Сахюртинского ПСП і співробітники ДІМС.
 В 23.40 за місцевим часом п'ятеро людей, яким вдалося покинути потопаючий «Фольксваген», були знайдені та доставлені до населеного пункту Сахюрта на судні на повітряній подушці «Хивус-10». Рятувальники Сахюртинского ПСП за передбачуваним координатами за допомогою GPRS повернулися до місця провалу автомобіля та в ополонці виявили тіло водія. Проте хто саме був за кермом автомобіля не уточнюється.



Джерело: http://uapress.info/uk/