суботу, березня 28

Російський експерт розказав, чому ридають Іскандери


Справи у Росії погані. 

Російські виробники стають все менш конкурентоспроможними на світовому ринку зброї і вже змушені були піти з трьох десятків його секторів.
 Про це заявив голова групи радників гендиректора «Рособоронекспорту» Олександр Бриндіков, повідомляють Патріоти України. «Ми практично пішли з половини секторів оборонної промисловості, і питання не в тому, що ми щось недопрацювали в маркетингу, а в тому, що ми попросту стаємо в цих галузях неконкурентоспроможними», – заявив Бриндіков, виступаючи в Раді Федерації.
 Говорячи про причини неконкурентоспроможності, Бриндіков пояснив ТАСС, що вони пов’язані з «внутрішніми проблемами», зокрема, з проблемами «в області електронно-компонентної бази». У результаті, наприклад, на ринку бронетехніки Росію все сильніше притіняють Німеччина, Китай і навіть Україна, яка активізувала поставки бронетранспортерів. «І тут ми пішли, ми стали неконкурентоспроможними.
 У нас виникли проблеми з промисловістю, з поставкою цієї техніки », – зазначив Бриндіков. До числа галузей, де російським зброярам стає все складніше конкурувати з іноземними виробниками, він зарахував ринок артилерійських систем і боєприпасів до них. «Ми займаємо погані позиції в області артилерійських систем і сучасних пострілів, хоча раніше нічим не поступалися питанні тій же Швеції», – пояснив представник «Рособоронекспорту».



Джерело: http://patrioty.org.ua/