неділю, березня 22

Коломойський забарикадувався в приміщені «Укрнафти»


Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський забарикадувався у будівлі «Укрнафти».

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив народний депутат від БПП Сергій Лещенко. Новину своїм читачам передає «Преса України».
 «Коломойський барикадується в «Укрнафті». Не плутайте з «Укртранснафтою», яку захопив Коломойський в четвер. Прямо зараз, в неділю, будівлю «Укрнафти» на Нестеровському провулку обносять залізними ґратами.
 Залишилося «зварити» кілька секцій», – зазначив Лешенко. Зазначається, що на вулиці знаходяться два бійці невідомого батальйону. Окрім того, всередині є ще з десяток бійців. Зокрема, за словами Лещенка, охорона відмовляється показати дозвіл на спорудження нового паркану. Нардеп переконаний, що це реакція Коломойського на прийняття закону про акціонерні товариства у частині зниження кворуму.
 «В «Укрнафті», яку зараз барикадують, у держави 50 відсотків плюс 1 акція, але тепер вперше за 12 років можна поставити державний менеджмент», – зауважив Лещенко. Крім того, політик зазначив, що попередження від посла США Джеффрі Пайєтт про те, що закони джунглів пішли в минуле, не подіяли на Коломойського. «Ну що ж, тим гірше для Коломойського – фінансові спецслужби США можуть дістати особливо нетямущих в будь-якій точці світу», ¬– підсумував нардеп.
 Раніше повідомлялося, що в офісі найбільшої нафтовидобувної компанії України «Укртранснафта» назрівають зіткнення. Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський разом із «людьми із автоматами» прибув в офіс, щоб витіснити звідти нового керівника. Там також знаходився міністр енергетики Володимир Демчишин, глава київської міліції, депутат Віталій Хомутиннік і перший заступник голови Дніпропетровської обласної адміністрації Геннадій Корбан. Таким чином Коломойський хотів повернути на місце свого менеджера пана Лазорко.


 Джерело: http://uapress.info/uk/