ЦІКАВІ ФАКТИ

неділю, березня 29

Петро Симоненко дивує третій раз за день


Московський візит Петра Симоненка дав цілу низку інформаційних приводів.

Спочатку нагадаємо про те що вже повідомлялося. Симоненко отримав нагороду в Москві. Далі стало відомо про заклик Петра Миколайовича бити фашистів, зрозуміло де, а також кого мав на увазі.
 І нарешті ось це. Петро Симоненко закликав російських комуністів пройтися маршем по Хрещатику. Про це Патріоти України дізналися з публікацій російських ЗМІ.
 Лідер Компартії України Петро Симоненко хоче об’єднати зусилля російських і українських комуністів і 1 травня провести спільну акцію у Києві. “Пропоную об’єднати зусилля і провести заходи 1 травня у нас в Києві”, – сказав Симоненко на пленумі ЦК КПРФ у суботу. Голова КПУ вважає, що “настав час об’єднаними силами наших партій ініціювати масштабні спільні акції, які надали б нове дихання світовому комруху”.
 Чи то є свідома провокація привести в Київ тих хто самим активним образом підтримував анексію Криму, та вторгнення на Донбас? Чи полум’яного комуніста «занесло на повороті»? Як би там не було масштабної провокації у Києві треба уникнути. Адже побиття російських комуністів може стати тим жаданим приводом для Путіна, щоб черговий раз порушити перемир’я.




 Джерело: http://patrioty.org.ua/