пʼятницю, березня 27

Рабинович звинуватив у вбивстві Нємцова ФСО РФ


Російський блогер Слава Рабинович звинуватив у вбивстві Бориса Нємцова керівника Федеральної служби охорони Російської Федерації так, як на його думку саме представниками цієї організації було демонтовано відеокамери і засекречено відеоматеріали на Великому Москворецькому мості і поблизу нього.


Новину повідомляє «Преса України» Слава Рабинович ще одну версію, хто насправді являється замовником та виконавцем вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова, 27 люютого, цього року.
 «Замовником є саме той, хто віддав розпорядження демонтувати всі відеокамери на Великому Москворецькому мості (їх демонтували в перших числах березня), які знаходяться в периметрі відповідальності ФСО - Федеральної Служби Охорони Російської Федерації і хто розпорядився таємно оголосити всі відеоматеріали моменту вбивства державною таємницею», - пише блогер у соцмережі. На його думку віддати такі розпорядження про демонтаж і державну таємницю може лише той, хто керує ФСО, або є безпосереднім начальником цього керівника.
 «Інших варіантів немає. А коли зрозумілий і заарештований реальний замовник, реальних виконавців знайти простіше», - додає Рабинович. Нагадаємо, російський фінансист і блогер Слава Рабинович у соцмережі провів паралель між вбивством Бориса Нємцова та російським телесеріалом «Орлова і Олександров», натякаючи на те, що серіал використовують зараз для того, щоб вселити льодовий душу страх у свідомість мас в Росії. «Таких збігів не буває», - пише він.


 Джерело: http://uapress.info/uk/