суботу, березня 21

В Одесі розпочався другий етап АТО


Співробітники СБУ приступили до реалізації другого етапу антитерористичної операції, який дозволить завершити зачистку міста, повідомили в прес-службі відомства.

Повідомляється, що завершено досудове розслідування та направлено до суду 18 кримінальних проваджень щодо трьох десятків людей, які звинувачуються в причетності до злочинів з ознаками сепаратизму і терористичної діяльності.
 Крім того, "у провадженні слідчих Управління СБУ знаходиться 29 кримінальних проваджень, 5 з яких найближчим часом теж будуть направлені до суду.
 Підводячи підсумки першого етапу антитерористичної операції, в СБУ констатували, що заарештовані 62 людини, оголошені в розшук 9 і повідомлено про підозру 78 громадянам.
 У ході оперативних заходів оперативники СБУ вилучили у зловмисників 25 гранатометів, понад 20 кілограмів вибухівки, 150 гранат, близько півсотні одиниць вогнепальної зброї та боєприпасів. 18 березня в Одесі завершився перший етап антитерористичної операції. СБУ за останній рік розслідувала рекордну для всієї історії України кількість терактів.


Джерело: http://www.newsru.ua/