ЦІКАВІ ФАКТИ

суботу, березня 28

Половина єкатеринобургських «добровольців» вже втекла додому з Донбасу



Широко розрекламована в російських пропагандистських ЗМІ відправка півсотні «добровольців»-найманців з російського міста Єкатеринбурга на Схід України для збройної боротьби зі Збройними силами України закінчується черговим великим пшиком...
Про таку новину повідомляє «Преса України». 
 В соціальних мережах багато хто з прибулих кілька тижнів тому на Донбас російських терористів-найманців вже відчайдушно просяться назад додому на батьківщину. Проблеми в уральців, які сформували так званий «Уральський добровольчий загін», почалися відразу ж по прибуттю на Схід України.
 Спочатку їм пообіцяли, що вони поповнять батальйон «Привид», яким керує відомий луганський терорист Мозговий. Але цього не трапилося. Потім безслідно зникли їхні командири, які можливо вже вбиті місцевими «ополченцями» з-за великих грошей, які, як правило, мають росіяни при собі. «У нас пропали командири, і нам погрожують», - скаржиться один з уральських ополченців з території Донбасу екатеринбургскому товаришеві в соцмережі.
 Втік від своїх і самий головний їхній командир, так званий «голова обласного фонду ветеранів спецназу Єкатеринбурга» Володимир Єфімов. «Він поїхав і пропав. Після цього місцеві стали ... «недобре себе вести» - (в перекладі з нецензурного. - П.У.). 20 осіб вже поїхали. Залишки вчора роззброїли і смикають по кілька чоловік», - поскаржився російський окупант. Нагадаємо читачам «Преси України», що справжній голод прийшов у підконтрольні проросійським екстремістам «лнр» і «днр» райони Луганської і Донецької області, через що місцеві жителі змушені відстоювати принизливі величезні черзі за подачками і продуктовими пайками від місцевих бандитів.
 Пропонуємо нашим читачам невелике відео, на якому знято в луганському місті Кіровськ. Цікавою особливістю цього відео є те, що спочатку показані кадри з цього ж міста на початку 2014 року, коли терористи «лнр» захоплювали місто, а місцеві жителі повністю підтримали це.
  У другій частині показаний сьогоднішній Кіровськ, де на одній з площ міста натовп голодних пенсіонерів покірно чекає подачки у вигляді якихось продуктових пайків від бандитів, що захопили владу в цьому населеному пункті. «Рускій мір» у всій красі, так би мовити... 


Джерело: http://uapress.info/uk/