вівторок, березня 24

Дружина Януковича Людмила живе в Севастополі


Офіційна дружина колишнього президента України Віктора Януковича Людмила на сьогодні проживає в окупованому Російською Федерацією Кримському півострові.
 Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на російське видання «Комсомольська правда».
 В одній із сьогоднішній статей цього російського видання, що присвячена родині Януковичів та трагічній загибелі Віктора Януковича-молодшого, старший син екс-президента України Олександр мимоволі зізнався, що вибір місця похорон його брата Віктора був фактично зумовлений місцем проживання їхньої мами Людмили, яка, як виявилося, фактично проживає в Севастополі. 
 «Ми вирішили поховати брата тут, тому, що він дуже любив Крим, а тим більше Севастополь, і в Свято-Нікольському храмі він бував не раз", - розповів подробиці цієї справи Олександр. «Крім того, на півострові живе наша матір і їй буде легше відвідувати тут могилу брата. Що ж стосується мене, то я спустошений, хочу скоріше полетіти до Пітера або до Москви", - зізнався старший син екс-президента Януковича. Відповідаючи на питання про те, що ж сталося з братом, Олександр відповів: «Це сталося, коли було темно.
 Вітя їхав за кермом, почав хрустіти і тріскатися лід. Мабуть, брат вирішив, що потрібно їхати далі, до товстішого льоду – «тягнув» машину до кінця, вистрибнути встигли всі, крім нього. Він пішов на дно, коли водійські двері були вже відкриті. Темно, холодна вода», - розповів Олександр Янукович. Він також повідомив, що могила не залишиться безіменною. «Скоро ми поставимо там табличку з гравіюванням, пам'ятник», - сказав він.
 Відмітимо, що сім'я Януковича домовлялася безпосередньо з настоятелем севастопольського Свято-Нікольського храму, оскільки могила розташована на огородженій ділянці поряд з церквою, яка не належить місту, а є власністю церкви. Організацією похорону, за інформацією російського видання, починаючи від доставки тіла з аеропорту і закінчуючи копанням могили, займалася невказана приватна севастопольська фірма.
 За інформацією одного зі співробітників цвинтаря, поруч з могилою Януковича-молодшого покоїться севастопольський кримінальний авторитет Євген Володимирович Поданєв. Ділянки на цьому місці є дуже дорогими. Одне місце, як подейкують, коштує близько 1500-2000 доларів.



 Джерело: http://uapress.info/uk/