середу, березня 25

Син Ахметова одружився на дочці сербського багача


Син однієї з найбагатших людей України Ріната Ахметова Дамір одружився на дочці найбагатшого серба Діані Костіч.

Зараз молода пара робить ремонт у найдорожчому будинку Лондона. Про це повідомляють «Вести». Новину передає «Преса України».
 Завидний холостяк, син українського мільярдера Ріната Ахметова Дамір нарешті одружився. Його обранкою стала Діана Костич, дочка сербського аграрного бізнесмена Міодрага Костича.
 Пара зустрічалась уже майже десять років і нарешті вирішила офіційно оформити свої стосунки. Як розповідає сербський глянець Star, зараз молоді облаштовуються у Лондоні. Зокрема, мати Діани, Мар'яна Маттеус, яка працює дизайнером одягу, допомагає облаштовувати житло по фен-шую. Зокрема, ремонт в одному із найдорожчих будинків Лондона обійшовся подружжю в $104 тис. 
 І цю суму прийшлось викласти парі лише за послуги матері, яка «нічого не робить безкоштовно і за кропітку роботу зажадала гонорар». В свою чергу, сама Мар'яна Маттеус навідріз відмовляється говорити на тему весілля і багатого зятя, мовляв, дочка доросла, і вона не втручається в її приватне життя. 
 Нагадаємо, під час святкування весілля дочки Юлії Тимошенко Євгенії з її бойфрендом, одеським бізнесменом Артуром Чечоткіним, креативні гості привезли подарунок у ящику, схожому на труну. Коричневий дерев'яний ящик із залізними поручнями несли два міцних молодика.



 Джерело: http://uapress.info/uk/