неділю, травня 31

Режим у «ДНР–ЛНР» - це робота Кремля - Гіркін


Бойовики залишають Донбас, адже наразі там бардак, так і люди почали розуміти, що боряться вони не за «Рускій мір», а за режими «ДНР» і «ЛНР», який поставив Кремль.

Відповідну інформацію надав відставний ватажок бойовиків «ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков), новину повідомляє «Преса України». «Вони (бойовики) їдуть з мотивацією, розумінням, що вони їхали захищати «Рускій мір», а тепер змушені захищати режими, які посаджені за сприяння Кремля.
 Це марно заперечувати і це нерозумно заперечувати. Це зображати з себе дурня або дебіла, якщо думати, що вони самі ось такі утворилися», -вважає Гіркін. Він розповів, що Україна випереджає терористів у створенні своєї армії, тому дуже скоро вже буде готова воювати проти Росії. «Вони нас випереджають у створення боєздатної армії. Через якийсь час, ще рік почекаємо, навіть може бути менше, вони дійсно будуть здатні воювати проти Росії. Тому що це велика армія. Так, вона буде пухка, вона буде слабо навчена, але це буде велика армія, справжня.


При цьому велика кількість українських солдатів вже буде мати бойовий досвід», - сказав Гіркін. Також він зазначив, що наразі дуже важко говорити про дисципліну у «ДНР», адже вона фактично відсутня, всі вживають алкоголь. А місцевим жителям окупованих територій живеться дуже важко, адже терористи грабують місцевих та гуманітарну допомогу. Нагадуємо, що російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) прокоментував вбивство командира бригади «Призрак» Олексія Мозгового та розповів про хитрощі проекту «Нова Русь». 





Джерело: http://uapress.info/uk/