неділю, травня 31

Розборки під Широкиним: дві банди “ДНР” ледве не перестріляли одна одну


За останній тиждень почастішали випадки загострення протиріч між учасниками незаконних збройних формувань “ДНР” і “ЛНР”.

31 травня прес-центр АТО на сторінці в Facebook зазначив, що “з’ясування стосунків” неодноразово переходило в збройні сутички з жертвами як серед бойовиків, так і місцевих жителів, передають Патріоти України. Наприклад, під Широкиним недавній конфлікт між двома різними бандитськими угрупованнями, що входять в так звану “ДНР”, особисто “врегулював” ватажок фейкової “республіки” Захарченко спільно зі своїм “колегою” – російським тризірковим генералом, йдеться в повідомленні.

Інформація про нібито обстрілі позицій бойовиків має також ознаки того, що терористи знову конфліктують і ведуть перестрілки між собою, а свої втрати намагаються “списати” на дії сил АТО, щоб виправдатися перед своїми кураторами, вину за загиблих і поранених намагаються перекласти на українських військовослужбовців, зазначено в інформації.
 “На одному з найближчих брифінгів штабу АТО будуть оприлюднена більш детальна інформація про випадки збройних зіткнень між загонами так званих “ДНР” і “ЛНР”, інформаційних провокаціях проти сил АТО, а також чергові докази російської військової присутності на території нашої держави”, – пообіцяли в штабі АТО. 





Джерело: http://patrioty.org.ua/