неділю, травня 31

"Захистити дітей Донбасу – обов'язок кожного українця" - Сергій Шахов


Захистити дітей Донбасу від жахіть війни – обов'язок кожного українця, - заявив Лідер Всеукраїнського громадського об'єднання "Народна довіра" Сергій Шахов, беручи участь в дитячій творчій акції "Україна в малюнках дітей" на Майдані у Києві.

Захід відбувся за підтримки дружини Президента України Марини Порошенко до міжнародного Дня захисту дітей. Вітаючи дітей зі святом, Сергій Шахов, який сам є багатодітним батьком, наголосив, що дитинство кожної дитини в Україні має бути щасливим.
 За його словами, нажаль, життя дітей з Донбасу сьогодні обпалене війною. "У липні я стану батьком уп'яте. Якби 20 років тому мені про це хтось сказав, я віддав би йому свою першу автівку. Не повірив би. Зараз я не уявляю себе без дітей. І немає чужих дітей! Але сьогодні є діти, які особливо потребують нашого захисту.

Це сильні діти сьогоднішнього Добасу. Діти, на чию долю випали жахіття війни, безнадія втрати рідного дому, і ми всі маємо допомогти їм!", - резюмував лідер ВГО "Народна довіра" Сергій Шахов. Акція на Майдані об'єднала талановитих дітей- переселенців з Криму, Донецької та Луганської областей та дітей з творчих шкіл м. Києва. В акції також взяли участь усі бажаючі кияни та гості м. Киева.
 Навколо стели Незалежності діти зобразили крейдою малюнки майбутнього України. Також, відповідно до програми свята "Вернісаж дитячих мрій", відбувся показ колекцій дитячої моди українських дизайнерів, виставка малюнків та картин художніх шкіл м. Києва, вокальні номери талановитих дітей – лауреатів музичних конкурсів та майстер – класи для всієї родини. 





Джерело: http://gazeta.ua/