суботу, травня 30

Путіна назвали ідіотом через «чорний список»


Лідер російської партії «Демократичний вибір»  Володимир Мілов назвав президента Російської Федерації Володимира Путіна ідіотом через «чорний список» 89 політиків та військових діячів із Європейського Союзу. 

Про це російський політик написав у соцмережі, новину передає «Преса України». Російські політики розкритикували Володимира Путіна за введення «чорного списку» для політиків, дипломатів та військових діячів з країн Євросоюзу, яким заборонили в'їзд на територію РФ. «Путін перед питанням про продовження санкцій вирішив позлити Німеччину «чорними списками» для політиків ЄС. Ідіот, одне слово», - зазначив Володимир Мілов.


Як відомо, серед 89 персон нон-грата є восьмеро німецьких політиків. Зокрема, заступник голови фракції ХДС/ХСС у бундестазі Міхаель Фукс, депутат бундестагу від партії ХДС Карл-Георг Велльман, депутати Європарламенту від фракції «зелених» Даніель Кон-Бендіт і Ребекка Хармс, політик від партії ХСС Бернд Поссельт, статс-секретар Міноборони ФРН Катрін Зудер, генеральний секретар Ради ЄС Уве Корзепіус, генерал-лейтенант Карл Мюлльнер і командувач ВПС Німеччини.
 Нагадаємо, глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр назвав «нерозумним» рішення Кремля про заборону в’їзду на території РФ ряду європейських політиків. У німецькому уряді вимагають від Москви пояснень. 





Джерело: http://uapress.info/uk/