четвер, червня 4

Російські військові, які здали ЗСУ під Мар'інкою два своїх танки, отримають по $1 000 000


Вчорашній провальний наступ об'єднаних сил бойовиків і терро-російських військ під Мар'інкою закінчилося для окупантів втратою кількома десятками убитих, поранених і знищеною технікою.

Також стало відомо, що два танкових екіпажи російської армії здалися в полон і продали свої танки Т-72 Збройним силам України. За кожен зданий танк їм виплатять грошові премії по 1 мільйону доларів і нададуть вид на проживання в Україні. Про це повідомляє у соцмережі помічник депутата Верховної Ради Михайло Притула, новину передає «Преса України».
 «Два російських танкових екіпажи сьогодні під Мар'інкою почали нове для себе життя. Командири танкових екіпажів з позивними «Крюк» і «Таран» прийняли вірне рішення і здали Збройним силам України два повністю комплектних танка Т-72. Тепер замість задушливих танків і смерті ні за що, їх очікують морський бриз, повна виплата кредитів і нові квартири в цивілізованій частині світу», - пише Притула. Здачу двох танків Т-72 російськими військовослужбовцями підтверджують також безпосередньо і самі бойовики. Так, терорист з позивним «Вранглер» пояснив, що на початку бою обидва танки йшли на невеликій відстані один від одного. Однак, коли українці підбили машину, яка йшла поруч з німи, то екіпажі цих двох танків вирішили здатися в полон разом з технікою.

«Сподіваємося, що укропи їх розстріляють, інакше ми їх знайдемо і зробимо це самі», - сказав бойовик. Зазначимо, що українська сторона не планує розстрілювати російських солдатів, більше того, за кожен добровільно зданий танк їм виплатять грошові премії по 1 мільйону доларів і нададуть вид на проживання в Україні. Вони зможуть або виїхати в іншу країну, або отримати громадянство України. Але в цьому випадку їм доведеться вступити добровольцями до лав Збройних сил України та довести свою відданість країні в бою. Крім цього, залишається дійсним заклик до російських військових про здачу ЗСУ будь-якої справної бойової техніки, включаючи «Гради», «Смерчі», «Урагани», танки, БМП.
 Також помічник депутата звертає увагу російських солдатів, що дуже важливо поспішити продати ЗСУ ввірену бойову техніку, адже це можуть зробити «ваш командир або товариш по службі, попередньо вбивши вас або здавши вас українським правоохоронним органам». І підкреслює, що подібні прецеденти вже траплялися в історії. Саме таким чином Фіни, що вистояли у війні з Росією, купували у атакуючого їх агресора, справну техніку.





 Джерело: http://uapress.info/uk/