вівторок, червня 23

У готелі Анталії знайдена мертвою подружня пара з України


23 червня в турецькому місті Махмутлар в одному з готелів була знайдена мертвою подружня пара з України - В'ячеслав і Майя Саміло. 
Подружня пара В'ячеслав і Майя Саміло разом з 6-річною дочкою Анжелікою приїхали на відпочинок в турецьке місто Махмутлар ще 8 травня. Про трагедію сусіди дізналися від 6-річної дівчинки, яка вийшовши на балкон, почала кричати, просячи їжі і води. Коли у дівчинки запитали про батьків, дитина відповіла, що вони сплять вже третій день.

Схвильовані люди попросили відчинити двері будинку, де і виявили мертвих чоловіка та жінку. За попередньою інформацією місцевих правоохоронних органів, пара впала в алкогольну кому. Це і стало причиною смерті. За свідченнями сусідів, українські туристи протягом всього відпочинку сварилися і зловживали алкоголем. Нагадаємо, 20 червня, близько 1:40 в Харківській області на перехресті вулиць Чернишевського і Раднаркомівській зіткнулися Daewoo і Ford.


 Daewoo належить одній із служб таксі міста, Автомобіль Ford, що рухався з боку вулиці Скрипника в напрямку Гіршмана, з місця пригоди зник. Про це повідомили в обласному управлінні ДАІ. 




Джерело: http://uapress.info/uk/