четвер, вересня 17

Початок великої війни на Близькому Сході? Армія Асада почала використовувати високоточну російську зброю – ЗМІ


Війська Башара Асада, що терпіли поразку за поразкою, починають винищувати ворогів зброєю якісно нового гатунку. Військові Сирії нещодавно почали використовувати нові види повітряного і наземного озброєння, що поставляється Кремлем.
Це може призвести до ланцюгової реакції по ескалації війни та залучення в неї нових ресурсів та країн. Про це з посиланням на джерело в сирійській армії повідомляє агентство Reuters, інформують Патріоти України.

Джерело описує зброю як високоточну і ефективну, додаючи, що армія почала використовувати її в останні тижні після проходження підготовки в її використанні. При цьому наголошується, що сирійська армія вправляється у застосуванні цієї зброї. “Насправді армія почала використовувати деякі з цих типів (зброї – ред.)”, – сказало джерело у відповідь на питання про російську військову підтримку. Також джерело наголосило, що “зброя є досить ефективною і дуже точною, тому вражає цілі точно”. Раніше повідомлялося, що Сполучені Штати виявили кілька російських вертольотів на аеродромі у Сирії. Були зафіксовані як мінімум чотири вертольоти, в тому числі бойові. Коли саме вони прибули до Сирії, невідомо. Моделі вертольотів не називаються.






Джерело: http://patrioty.org.ua/