вівторок, червня 2

Стрелков: помічник Путіна влаштував скандал Захарченку через відмову «зливати» «ДНР»


Помічник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков провів в окупованому Донецьку нараду з керівниками терористичної «ДНР».

У ході зустрічі Сурков і лідер бойовиків Олександр Захарченко говорили на підвищених тонах, обговорюючи кремлівські настанови для «республіки». Захарченко нібито відмовляється «зливати» Донбас, тобто йти на поступки Києву. Крім того з Сурковим у Донецьк приїхав екс-регіонал Олег Царьов. Про це розповів у соцмережі колишній російський ватажок «ДНР» Ігор Гіркін (Стрелков), передає новину «Преса України».
 «Вчора пан Дудаєв (в миру - Владислав Юрійович Сурков) таки вирішив відвідати Донецьк і особисто провести нараду з керівництвом республіки. Багато і мерзенно кричав. На предмет того, що Захарченко не погоджується «зливати» ДНР з тією ж готовністю і такими ж темпами, як це робить в ЛНР його колега Плотницький. Підсумки криків Суркова мені поки не відомі.

Захарченка не можна прибрати. Він - живе втілення Мінська», - зазначив Гіркін. Він також підтвердив, що у лідера так званої «Донецької народної республіки» дійсно проблеми із пораненою ногою, яка погано гоїться – гниє кістка. Крім того, за словами старший прапорщик ФСБ розповів, що в Донецьк разом із Сурковим прибув колишній народний депутат України, голова неіснуючого «парламенту Новоросії» Олег Царьов. «До речі, Царьова наш В.Ю. викопав з небуття. Обтрусив від пилу і привіз з собою до Донецька. До чого б?», - додав Стрелков.




 Джерело: http://uapress.info/uk/