середу, червня 3

Путін в істериці і хоче офіційно ввести війська в Україну – Бригинець


Провал атаки російських найманців «ДНР» на Мар’їнку й Красногорівку розлютив керівництво Росії, яке не досягло бажаних результатів.

Бойовики і російські військові зазнали втрат, а в Кремлі готують засідання Ради Федерації і можливе введення в Україну контингенту російської армії. Про це у соцмережі повідомив радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець, передає новину «Преса України».
 За його словами, сили АТО блискуче відбили атаку агресора – у терористів значні втрати. «Штаб АТО діяв бездоганно: за першої ж реальної загрози ми взяли тайм-аут у відведенні техніки і підтягнувши її, відбили атаки. У ворога мінімум 15 вбитих, сотня поранених - це за інформацією самих же бойовиків. Чи чекали вони такої стрімкої відповіді? Навряд чи! Тепер вони розумітимуть, що наша артилерія підтягується бездоганно швидко», - пояснив Бригинець.

Разом з тим, каже він, Москва готує можливу відповідь на успіх української армії. «Кажуть, це довело до істерики путлера і він хоче отримати офіційне право на введення військ в Україну, як було в час захоплення Криму. Поки він діє в порушення власних же законів. Це дасть змогу судити його його ж політичним спадкоємцям», - зазначив політик. Нагадаємо, спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила про можливе позачергове засідання палати.




 Джерело: http://uapress.info/uk/