понеділок, червня 1

Путін готує для України «троянського коня», – екс розвідник КДБ


Глава РФ міняє плани щодо Донбасу: приєднання регіону до РФ не буде. 
«ДНР» і «ЛНР» потрібно оголосити тимчасово окупованою територією і наглухо відгородити від решти України.
 Про це для сайту Гордон пише колишній радянський розвідник, а нині американський фінансовий аналітик Юрій Швець/ «Що стосується захоплених агресором земель у Донецькій і Луганській областях. В їхньому нинішньому вигляді – це троянський кінь або сектор Газа, кому як більше подобається. Путін його породив, нехай тепер його і годує», – переконаний експерт. На його думку, впустити цього “коня” до складу України буде рівносильно самогубству і в політичному, і економічному сенсі.

Такого “Болівара” Україна не витримає. Швець вважає, що Донбас потрібно оголосити тимчасово окупованою територією і наглухо відгородити від решти України. А західним партнерам нарешті потрібно детально і наочно роз’яснити, що в Україні немає громадянської війни, а тимчасово окуповані землі – це кримінально-терористичний анклав на українській території, створений за допомогою сусідньої держави.
 «Може, в Україні це всім добре відомо, але цього тижня я прослухав черговий брифінг в держдепартаменті США і можу з упевненістю повідомити, що тут це буде великою новиною. І це проблема не держдепартаменту США чи ЄС, а української дипломатії та ЗМІ України, які, на жаль, все ще не роз’яснили західним партнерам, що ж насправді відбувається в Україні і звідки ростуть ноги у сьогоднішніх подій», – зазначив він. 





Джерело: http://patrioty.org.ua/