четвер, червня 4

Російські диверсанти в Придністров'ї готуються зайти з тилу


У Придністров'ї російські військові розвідники оперативної групи відпрацювали проведення диверсій «в тилу супротивника».

Диверсанти провели тренування в умовах, наближених до бойових, навчання проводилися в денний і нічний час доби. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони РФ, новину передає «Преса України». Російські розвідники отримали навички проникнення на значущі об'єкти умовного «противника» з метою отримання необхідних даних.

«Військовослужбовці виконали наліт на пост умовного противника, засідку і інші елементи тактико-спеціальної підготовки. Розвідники також відпрацювали практичні завдання при організації пошуку, дозору і спостереження за об'єктом «противника», розкриття системи охорони та прихованого проникнення на особливо важливий об'єкт з метою отримання розвідданих», — йдеться в повідомленні. 
 Раніше ми повідомляли: Військово-Морські Сили Збройних Сил України спільно з Морською охороною Державної прикордонної служби України завадили провокаційному рейсу бойового корабля Чорноморського флоту РФ «Ладний», який намагався вести розвідку безпосередньо біля територіальних вод України. Зупинив агресора фрегат ВМС України «Гетьман Сагайдачний». 




Джерело: http://uapress.info/uk/