четвер, червня 4

Знову відбулося бойове зіткнення під Мар'їнкою


За попередніми даними штабу АТО, українські вояки вступили в бій з диверсійною групою окупантів.  Сьогодні в зоні АТО терористи продовжили обстрілювати українських військових. В районі Широкіно по позиціях сил антитерору окупанти стріляли з гранатометів і танка.
 Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО. Як наголошується в оперативному зведенні, на артемівському напрямку з 152 мм артилерії і мінометів окупанти стріляли по Луганському, Лозовому і Розсадкам. "А в районі Мар'їнки відбулося бойове зіткнення з групою бандитів. Після цього злочинці почали обстріл Опитного, використовуючи зенітні установки, міномети та артилерію калібрів понад 100 міліметрів. Крім того танк і міномети загарбників били по Авдіївці", - повідомили в штабі сил антитерору.

На луганському напрямку до обіду було тихо. Потім з гранатометів, мінометів і зенітних установок російсько-терористичні найманці вели вогонь по Сокольниках, Донецькому та Кримському, - резюмували українські військові. Нагадаємо, напередодні ситуація в Донбасі різко загострилася. Близько чотирьох годин ранку 3 червня після інтенсивних обстрілів бойовики почали атаку на позиції сил АТО під Мар'їнкою.
Вдень у середу бандити повідомляли про взяття Мар'їнки. У Києві, однак, цю інформацію спростували. Вночі обстріл і спроби штурму тривали, але після опівночі до ранку протистояння вщухло. Українські власті заявили, що були змушені підтягнути важкі озброєння для відбиття атаки.




 Джерело: https://ukr.media/