четвер, червня 4

Росія дорого заплатить за атаки терористів Донбасу - Держдеп


Якщо російсько-терористичні війська будуть продовжувати спроби захопити нові території Донецької і Луганської областей, то Росія дуже дорого за це заплатить. 

Про це під час прес-конференції заявила представник Державного департаменту США Марі Харф, новину передає "Преса України". "Будь-яка нова атака або агресивні дії з боку спільних сил Росії і сепаратистів неприйнятні і суперечать Мінськими угодами", - заявила Харф. "Росія несе пряму відповідальність, щоб запобігти вчинення цієї атаки і за впровадження режиму припинення вогню. Будь-які спроби захоплення додаткової території обійдуться дорогою ціною", - зазначила вона.

Марі Харф зазначила, що в США вкрай стурбовані повідомленнями, в яких вказується, що російсько-терористичні війська вночі здійснили атаку на позиції Українських військових недалеко від Донецька, Пісків, Луганська і Мар'їнки. 
 Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики Донбасу почали атаку на Мар'їнку за спеціальною вказівкою безпосередньо зі столиці Російської Федерації, напередодні щорічного послання до Верховної Ради України президента України Петра Порошенка, в якому, як припускає Кремль, глава держави повинен був робити прямий акцент на стабільність та мир в Україні. 




Джерело: http://uapress.info/uk/