суботу, липня 18

Генштаб РФ наказав «ДНР» і «ЛНР» готуватися до «літньої кампанії», – штаб АТО


Усі дії бойовиків свідчать про підготовку до активних бойових дій найближчим часом. Генеральний штаб Збройних сил Російської Федерації поклав реалізацію заходів так званої «літньої кампанії» на сили підрозділів самопроголошених Донецької та Луганської «народних республік».
 Про це на брифінгу в Краматорську Донецької області повідомив заступник керівника антитерористичної операції полковник Сергій Галушко, передають Патріоти України з посиланням на Хвилю. «Хотів сказати з приводу формату найближчих дій і з боку РФ, і з боку так званих “ДНР” і “ЛНР”.


Згідно отриманої інформації, за рішенням Генштабу РФ реалізація заходів так званої літньої кампанії покладена на сили підрозділів “ДНР” і “ЛНР” з метою встановлення контролю над важливими для економіки районами і об’єктами інфраструктури», – повідомив Галушко. За його словами, в районі Горлівки Донецької області противник нарощує медичну систему: зокрема, 10 автомобілів швидкої допомоги переправлено туди з Єнакієвого. Крім того, співробітники медичних установ отримали наказ збільшити кількість ліжкомісць за рахунок виписки легкохворих і так далі. «Це говорить про те, що противник не виключає переходу до активних бойових дій», – додав він. 





Джерело: http://patrioty.org.ua/