понеділок, липня 13

Чому ви відводите війська з Широкиного: новий заступник керівника сектора “М” потрапив у скандал (фото)



Знайомство нового заступника керівника сектора “М” з містом почалося з неприємностей та непорозумінь. У Маріуполі зі скандалом представили нового керівника сектора “М”.
Сьогодні на засіданні штабу оборони Маріуполя присутнім був представлений новий заступник керівника сектору “М” Валерій Водолазький. Він повідомив, що в даний час ситуація в селищі Широкиному та секторі “М” спокійна. Про це пише сайт Маріуполя 0629.com.ua, повідомляють Патріоти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комбат “Правого сектора” “Червень” розказав, що насправді відбувалось в Мукачеві

 Представник громадської організації Ярослав Кравченко заперечив йому, що вчора і позавчора в секторі “М”, зокрема в Широкиному, були зафіксовані обстріли позицій сил АТО і зажадав у Валерія Водолазського повідомити чому в такій ситуації отримано наказ від керівництва сектора про відвід сил АТО зі стратегічної висоти в селищі. Він підкреслив, що це рішення ставить під загрозу безпеку Маріуполя і за нього доведеться відповідати керівництву сектора в особі підполковника Водолазського і командувача сектора “М” генерала Федорова. На це Валерій Водолазький відповів, що персональну відповідальність за це рішення ні він, ні Федоров не несуть, оскільки це рішення вищого керівництва з генерального штабу.


Пізніше виступ Кравченка підтримали інші представники громадських організацій міста, зокрема Денис Гаврилін і Вікторія Придущенко. Міський голова Юрій Хотлубей втрутився в дискусію і повідомив, що поділяє стурбованість городян з цього питання. Він зазначив, що завтра виїжджає в Краматорськ на зустріч з губернатором, де підніме це питання. 









Джерело: http://patrioty.org.ua/