суботу, липня 18

Путін оголосив мобілізацію і закінчувати агресію проти України не збирається, – РНБО


Росіяни займаються підготуванням нових військових формувань. 17 липня поточного року президент Росії В. Путін підписав указ про «мобілізаційному розгортанні».

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт РНБО України. Ресурс створено для мобілізаційного розгортання ЗС РФ, інших військ, військових формувань і органів створюються запас ЗС РФ, фонду СЗР Росії, запас ФСБ Росії. Вони призначені для укомплектування з’єднань, військових частин ЗС РФ, інших військ, військових формувань і органів, а також спеціальних формувань у період мобілізації, приведення їх у бойову готовність і у воєнний час.


Запас складається з мобілізаційного людського резерву та мобілізаційного людського ресурсу. Як зазначає російський інтернет-ресурс, президентом Росії «вирішено створити мобілізаційний людський резерв ЗС РФ. У нього входять громадяни, які перебувають у запасі і які уклали контракт про перебування в такому резерві. Інша частина запасу утворює мобілізаційний людський ресурс». Отже, якщо вірити документу, Росія дбає про створення нових військових формувань. А судячи з активізації бойових дій на фронті Сходу України, закінчувати збройну агресію проти України РФ найближчим часом, м’яко кажучи, не збирається.






 Джерело: http://patrioty.org.ua/