неділю, липня 19

Аваков розповів, де знайшли "відмиті" Курченком мільйони


Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про те, що в латвійських банках знайшли гроші, вкрадені одіозним бізнесменом з Харкова Сергієм Курченком.  
 Про це очільник МВС написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Аваков уточнив, що знайдені гроші, це перші результати новоствореного управління МВС з повернення активів, яке співпрацювало з державною поліцією Латвії.


За даними міністра, на рахунках латвійських банків були арештовані гроші Курченка, які той вивів на офшорні компанії з "Реал-банку" і "Брокбізнесбанку". Зокрема, йдеться про 80 мільйонів доларів США, 177 тисяч євро та 1 мільйон чеських крон.

ВОСКРЕСНЫЙ ОТЧЕТ.
1. ЗАКАРПАТЬЕ.
Про все уже говорено-переговорено. Бандитам, контрабандистам, чиновникам, подыгрывающим им с властных постов – вынесено решение, из тех, что обжалованию не подлежит – полная перезагрузка властной команды в области. Будем выстраивать новую систему – во главе с Москалем, новым главой областного МВД Сергеем Князевым и СБУ. В новой системе, надеюсь – «старым» места не будет. У них шанс или измениться или оказаться на обочине или в тюрьме.
...Показати більше...





 Джерело: http://24tv.ua/