четвер, серпня 6

Розвідка США назвала 3 причини, через які Кремль вже у серпні загострить війну на Донбасі


Експерти американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor повідомляють, що бойовики самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» на чолі з керівництвом Російської Федерації, швидше за все загострять конфлікт на сході України вже у серпні цього року. 
 Розвідники виділяють 3 причини, які можуть послужити наступу російсько-терористичних військ. Про це йдеться у звіті американських експертів Stratfor. Новину передає «Преса України». Розвідка США назвала три причини можливого наступу російських найманців вже у цьому місяці.

«Один з них - наступ більш спекотної погоди в серпні, що згладить логістичні та транспортні бар'єри, з якими війська стикаються взимку і навесні. Це полегшить ведення бойових дій»,- йдеться в документі. Другим фактором назвали невдоволення керівництва терористів конституційними реформами, які були проведені в Україні. «Суперечки щодо конституційної реформи в Україні. Бойовики заявляють, що заходи з децентралізації, що вживаються урядом України, не відповідають Мінським угодами, керівництво Донецької та Луганською сепаратистських «республік» має намір провести вибори в жовтні і листопаді, чого Київ категорично не сприймає»,- повідомили в Stratfor.
 Третьою причиною, американські аналітики вважають невдоволення керівництва Російської Федерації через введення санкцій, які згубно впливають на економіку країни. «Ще однією проблемою є невдоволення Росії через введення санкцій, які США підсилили, а європейці продовжили до кінця року. Зважаючи зростаючої загрози з боку Заходу Москва може не бачити причин для того, щоб не нагнітати конфлікт».







Джерело: http://uapress.info/uk/