неділю, серпня 16

Бунт на корабле: 87% росіян виступили проти рішення Путіна


Тільки 4% росіян однозначно вирішили, що знищувати продукти необхідно. 87% громадян Росії виступили проти рішення влади про знищення так званих санкцій продуктів. Про це свідчать дані опитування, яке проводив російський соціологічний центр ЦІМЕС.
 Як наголошується в дослідженні, такі результати були отримані в результаті опитування 12 тис. 131 інтернет-користувача з різних куточків Росії. “Результати опитування показали, що абсолютна більшість (87%) опитаних жителів нашої країни не підтримують рішення влади по знищенню продуктів.


46% опитаних росіян сказали, що відносяться до утилізації продуктів скоріше негативно і не розуміють навіщо їх знищувати, коли в країні стільки незаможних громадян , а також соціальних установ, в яких не забезпечуються норми харчування”, – йдеться в звіті центру. У той же час позитивно до знищення санкційних продуктів поставилися лише 9% опитаних росіян, але 5% визнали, що таке знищення цинічно, але необхідно, так як ми повинні піднімати своє виробництво, а не завозити європейську продукцію. Тільки 4% висловили своє безумовно позитивне ставлення до цього рішення Кремля. 






Джерело: http://patrioty.org.ua/