ЦІКАВІ ФАКТИ

неділю, серпня 2

Карма: Російські десантники розповіли, як геї “заважають їм жити”


Російських ВДВшників «плющить» від самої думки, що ці «разудалые ребята», справжні герої, якими себе вважають, святкуваимуть день ВДВ разом з секс-меншинами. “Зворушлеве” побачення у Пітері: російський десантник та ЛГБТ-активіст Член центральної ради Союзу десантників Росії, полковник ВДВ Анатолій Буй заявив, що геї заважають десантникам жити.
 Також він порадив представникам секс-меншин не пропагувати свої цінності в День ВДВ. Інакше, за його словами, конфліктів уникнути не вдасться, передають Патріоти України з посиланням на радіо “Говорит Москва”. “Їх ніхто не обмежує, не лізе до них у ліжко. І ви просто, хлопці, не пропагуйте і не заважайте жити нам. Вони заважають жити. Тому, що така незначна меншість намагається диктувати свої умови. Нехай займаються собою, нехай виходять на вулиці, але не треба демонструвати цю свою гидоту, хворобу всім, це недолік”, – заявив Буй. Він також зазначив, що традиції купання у фонтанах в День ВДВ немає. За його словами, “це або виряджені, або невдахи, які намагаються якимось чином привернути до себе увагу”.


Раніше в декількох російських містах гей-активісти висловили бажання влаштувати акції вдень ВДВ. Так, лідер петербурзької ЛГБТ-організації “Рівноправність” Юрій Гавриков збирається провести 2 серпня одиночний пікет на Палацовій площі. Акція відбудеться на знак протесту проти рішення міської влади, яка відмовилася погоджувати проведення масових заходів гей-активістів.
 Спочатку петербурзькі геї хотіли влаштувати ходу 25 липня, проте міська влада не погодила проведення заходу. Раніше влада Архангельська заборонила проведення гей-параду в день десантників, незважаючи на те, що мер міста Віктор Павленко обіцяв “в якості розрядки” дозволити провести парад в день 85-річчя повітряно-десантних військ. 2 серпня в Росії відзначається День аеромобільних військ. На Красній площі в Москві пройде парад, присвячений 85-й річниці утворення Повітряно-десантних військ. Фонтани міська влада відключати не буде.






 Джерело: http://patrioty.org.ua/