ЦІКАВІ ФАКТИ

пʼятницю, серпня 7

“Русский мир”: Мер Коктебеля повісився


Чиновника витягла з петлі ще живим його дружина, яка намагалася врятувати чоловіка. В окупованому росіянами Криму знайдений повішеним мер селища Коктебель Ростислав Сторожик. Про це повідомляє РИА Новости, інформують Патріоти України. Тіло Сторожика виявлено за місцем його тимчасового проживання, зараз там працюють оперативники.
 За даними джерел в оточенні мера, Сторожик був знайдений повішеним у ванній кімнаті котеджу пансіонату “Примор’я”. Близько 10: 00-10: 20 його виявила дружина і ще живого витягла з петлі. Вона спробувала його реанімувати, проте швидка допомога, яка прибула на місце події, констатувала смерть Сторожика. “Ми думаємо, що його все-таки повісили, бо він вчора ввечері ще вів активну діяльність, ходив з начальником поліції і явно не збирався вішатися. Я думаю, це не просто самогубство, там буде кримінальна справа”, – заявило джерело. У той же час, мер сусідньої Феодосії Дмитро Щепетков відмовився розглядати фактор зовнішнього впливу на Сторожика, як причину самогубства.


За його словами, голова Коктебеля міг не впоратися з відповідальністю, покладеною на нього окупаційноб “владою”. “Не всі з цим здатні впоратися, не всі наявні ресурси відповідають завданням, які перед нами ставлять”, – зазначив Щепетков, додавши, що зв’язок того, що сталося з криміналом також малоймовірний. Ростислав Сторожик був призначений окупаційною “владою” мером Коктебеля 30 квітня поточного року. Раніше він працював в основному в комерційних структурах, був керівником середньої ланки. До його призначення в Коктебелі майже рік не було мера і кількох керівників відділів. 




Джерело: http://patrioty.org.ua/